main logo
2826

Angajații unei grădiniţe din Capitală, acuzaţi că fură mâncarea copiilor

Câțiva angajați de la o grădiniță din capitală sunt acuzați de un grup de părinți că ar fura din mâncarea copiilor. Aceștia au postat câteva fotografii și un filmuleț în care lucrătorii sunt surprinși ieșind din instituție cu pungi pline, iar seara o furgonetă încarcă vase.

Angajații unei grădiniţe din Capitală, acuzaţi că fură mâncarea copiilor

Părinții s-au adresat, încă luna trecută, la direcția municipală de Educație pentru a face un control inopinat. Reprezentanții acesteia nu ne-au răspuns la telefon pentru comentarii. În schimb, o angajată a grădiniței a negat că din grădiniță se fură măncarea, transmite Ştiri.md cu referire la TV8.

Informațiile au fost postate în grupul online „Parinți solidari”. Autorii precizează că imaginile au fost făcute la grădinița nr.32, menționând că, periodic, pe teritoriul acesteia, intră o furgoneta care încarcă butelii mari și voluminoase pe ușa de la bucătărie.

În aceste butelii poate fi transportat de la bucătărie orice, accentuiază autorii postării. Mai mult, ei spun că observă zilnic cum angajații de la bucătărie pleacă acasă cu sacoșele pline. Din spusele lor, produsele sunt vândute, mai apoi, la cunoscuți.

Autorii au postat și un filmuleț în care se văd două femei care se îndreaptă spre ieșirea din curtea grădiniții și care duc două sacoțe pline. Oamenii spun că au depus o plângere la Direcția Educatie prin care au rugat să se facă controale inopinate la aceasta gradinita, cu atât mai mult ca cei mici s-ar plânge că nu se satură cu mancarea de aici.

Astăzi, se împlinește o lună de când sunt în așteptarea unui răspuns. Nu am putut să aflam reacția Direcției Generale Educație pentru că nimeni nu ne-a răspuns la telefon. În schimb, am reușit să discutăm cu o angajată a grădiniței. Aceasta nu s-a prezentat, dar a negat orice acuzație adusă de grupul de părinți. Potrivit acesteia, furgoneta din imagini transporta resturile din mâncarea rămasă după ce sunt hrăniți copii.

Totodată, aceasta a menționat că femeile, cu pungile pline, și-ar fi procurat produsele de la o piață din apropierea grădiniței.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării