main logo
942

Angajaţii unei companii din Capitală vin la birou cu animale de companie

A fost găsită o soluţie inedită de a combate stresul şi de a spori productivitatea la locul de muncă. Angajaţii unei companii IT, din Capitală, vin la birou cu animale de companie. În acest fel ei evită stresul şi se concentrează mai uşor.

Angajaţii unei companii din Capitală vin la birou cu animale de companieAngajaţii unei companii din Capitală vin la birou cu animale de companie.

Yala şi Atlas deja de doi ani vin la birou împreună cu stăpânul lor. Ideea i-a venit proprietarului după ce s-a mutat în alt oficiu, mult mai spaţios.

Daniela a devenit membru al echipei în luna iulie. Iniţial a fost suprinsă să-i vadă pe noii ei colegi însoţiţi de animale de companie: "Din cauza că ele sunt aici, ziua de lucru nu este grea deloc, adică ziua este mai uşoară. Animalele îţi dau energie, relaxare."

Şi ceilalţi angajaţi salută ideea şi spun că animalele îi ajută să uite de griji şi îndeplinesc mult mai uşor sarcinile propuse, scrie publika.md.

"Am acasă trei pisici şi m-am acomodat şi cu aceastea de aici. Aici poţi să-ţi aduci animăluţul, dacă trebuie să pleci undeva. Sunt oameni care vor avea grijă de el", a menţionat Evghenii Velicev, angajat.

Ideea este susţinută şi de psihologi.

"Animalele mereu se asociază cu ceva plăcut. Animalele combat stresul. 60% dintre oameni îi consideră membri ai familiei", a precizat Inga Rusu, psiholog.

Obiceiul de a aduce animalele de companie la locul de muncă foarte mai des întâlnit în Occident.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării