main logo
794

Angajații MAI de azi au „alee” la scarăă. Pentru amenajarea zonei s-au cheltuit 19 mii de lei

Echipa Ministerului Afacerilor de Interne a inaugurat astăzi, 16 iunie „Aleea MAI” printr-o acțiune dedicată angajaților instituției dar și a trecătorilor, cu genericul „MAI iubește Orașul”.

Evenimentul a început cu un mesaj din partea ministrului de Interne, Alexandru Jizdan, care a vorbit despre importanța contribuției fiecărui locuitor al orașului la înfrumusețarea lui. Totodată, ministrul a menționat despre implicarea angajaților MAI la realizarea lucrărilor din fața sediului, care au adus ca rezultat culoare și motivare pentru angajați dar și pentru pietoni.

"Scopul inaugurării acestei alei este unul nobil, pentru a ajuta orașul nostru să devină mai frumos", a spus ministrul în mesajul său.

La eveniment au participat toți angajații aparatului central MAI, locuitori ai orașului dar și Orchestra Model a DTC împreună cu Corul Credo, care au bucurat publicul cu melodii deosebite.

Menționăm că MAI a renovat trotuarul din fața sediului prin instalarea a mai multor ghivece cu flori, peluze cu iarbă, dar și două bănci.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării