main logo
1839

Andrian Candu, şocat de accidentul de la Orhei. Ce mesaj a scris pe Facebook

Preşedintele parlamentului, Andrian Candu, consideră că ar trebui să fie înăsprite pedepsele pentru şoferii care încalcă regulile de circulaţie.

Candu, şocat de accidentul de la Orhei. Mesajul lăsat pe FacebookAndrian Candu, şocat de accidentul de la Orhei.

Această afirmaţie vine după ce în această dimineaţă pe şoseaua Orhei-Bălţi a avut loc un accident care s-a soldat cu moartea unui tânăr de 25 de ani, scrie publika.md.

„Cu siguranță, acest tânăr și celelalte victime erau așteptate acasă.. Prea des sunt spulberate vieți pe șosele... Se impune, cât mai urgent, să fie luate măsuri pentru siguranța circulației rutiere. În cel mai scurt timp, voi solicita Guvernului diversificarea și înăsprirea pedepselor pentru șoferii care încalcă regulile de circulație și provoacă tragedii pe drum", a scris preşedintele parlamentului Andrian Candu.

Amintim că în această dimineaţă a avut loc un accident grav în apropiere de satul Brăviceni, raionul Orhei. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a decedat iar alte patru persoane au fost transportate de urgenţă la spital cu diferite traumatisme, după ce un automobil s-a lovit violent cu un microbuz de pe ruta Bălţi - Chişinău, cu 7 persoane la bord.

Potrivit Poliţiei şoferul automobilului având viteză excesivă, nu s-a asigurat şi a ieşit pe contrasens, tamponând frontal microbuzul de linie Bălţi - Chişinău.

În urma impactului şoferul maşinii a decedat pe loc, iar patru pasageri ai microbuzului au fost internaţi de urgență la spital.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, iar Poliția urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării