23 mai, 2019 13:37
1 543
0
Andrei Tranga, luat pe sus de mascați din sala de judecată
23 mai, 2019 13:37
1 543
0

Andrei Tranga, proprietarul restaurantelor Andy’s Pizza și La plăcinte, a fost escortat de mascați din sala de judecată, după încheierea ședinței de azi.

Foto: Stiri.md

Acesta nu a fost lăsat să facă declarații de presă, dar, întrebat de jurnaliști în treacăt ce poate să spună în apărarea sa, acesta a zis că i se aduc niște acuzații false, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

La ședința de judecată de astăzi, magistrații urmau să se pronunțe cu privire la prelungirea arestului preventiv pe numele lui Andrei Tranga. Judecătorii vor pronunța decizia la ora 17:20.

„Procurorii solicită prelungirea mandatului de arest pe motiv că, chipurile, mai sunt anumite acțiuni procesuale, inclusiv și de confruntare dintre Andrei Tranga și denunțătorul. Apărarea a pledat pentru eliberarea lui din sală. Nu în arest la domiciliu, dar punerea lui în libertate, din motiv că nu există probe, absolut nicio probă, care ar confirma implicarea lui Andrei Tranga în presupusul trafic de influență”, a spus avocatul lui Andrei Tranga, Ion Dron.

„Procurorul în ședința de judecată a recunoscut că singura probă existentă este declarația acestei persoane, care a făcut denunț împotriva lui Andrei Tranga – Viorel Varzari. El nu a deținut niciodată această afacere, iar administrator nu mai este acolo din 8 aprilie. Afacerea aceasta nu a fost, conform actelor, niciodată a lui. Conform documentelor, aparține unei alte persoane. Dânsul a fost administrator până pe 8 aprilie, iar în ziua depunerii denunțului pentru șantaj și altceva el nu mai era nici administrator, nici proprietar. Adică proprietar nu a fost niciodată, dar nici măcar administrator nu era”, a declarat avocatul după ședință.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter