main logo
793

Andrei Tranga: 2 șefi de la procuratură luptau pentru încrederea lui Plahotniuc

Șefii PCCOCS și Procuraturii Anticorupție, Nicolae Chitoroagă și Viorel Morari luptau între ei și se sabotau pentru a câștiga încrederea fostului lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc.

Tranga: 2 șefi de la procuratură luptau pentru încrederea lui Plahotniuc

Declarațiile au fost făcute de către Andrei Tranga în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Din câte eu am înțeles, erau două „grupări”: PCCOCS și PA, și procurorii de la PCCOCS, acolo Chitoroagă, cu echipa sa, a decis să arate cine este mai important. 

Să spunem așa, că din câte eu am înțeles, între ei era o luptă pentru a influența asupra lui Plahotniuc, să spunem așa. 

Într-un fel a cui opinie Plahotniuc o va asculta și ei încercau să se discrediteze unul pe altul. Acolo am auzit și numele Adrianei Bețișor, care a figura...

Eu nu am intrat în esență, cine cu cine luptă, dar am înțeles că această mașinărie pe care tot ei au creat-o a început să-i înghită. 

S-au început deja reglările de conturi între ei, un clan, alt clan, deja în interiorul Partidului Democrat și pe noi ne-au legat cu Viorel Morari. 

Cel mai probabil, pentru a-l înlătura pe el din funcție, compromițând-ul cu un oarecare dosar murdar și, totodată, și pe noi să ne pună la punct”, a declarat Tranga.

Niciunul dintre cei vizați, nu au comentat încă acuzațiile aduse.

Dosarul penal în care coproprietarul unor localuri din capitală Andrei Tranga era acuzat de șantaj a fost clasat de procurori.

La începutul lunii mai, Andrei Tranga a fost plasat în arest preventiv, după ce instanța a admis demersul procurorilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) de a emite un mandat de 30 de zile pe numele său într-un dosar în care este învinuit de șantaj, dar și pentru trafic de influență.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării