main logo
4648

Andrei Bolocan și dilema unui părinte: Și cu 4 copii nu mi-am învățat lecția

Odată ce Andrei Bolocan și Nata Albot au devenit un cuplu, cunoscutul vlogger moldovean a devenit tătic cu mulți copii.

Bolocan și dilema unui părinte: Și cu 4 copii nu mi-am învățat lecțiaFoto: perfecte.md

Acesta a realizat dintotdeauna responsabilitatea de pe umerii săi și s-a străduit mereu să fie un exemplu cât mai bun pentru copiii lui, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

În această primăvară, Nata Albot s-a întors la Chișinău, împreună cu mezinul familiei, Noah, iar Andrei și cele 3 fetițe: Eva, Sonia și Magda au rămas în Canada. După câteva săptămâni de absență a Natei, vloggerul a venit cu un mesaj extrem de emoționant pe contul său de Instagram, felicitând, cu întârziere, copiii cu ocazie zilei de 1 iunie. 

„Când am făcut poza asta nu m-am gândit la nimic special. Orașul e plin de graffiti, eu-s cu copiii în oraș, ne strâmbăm. Ce probleme? Dar ceva mai târziu, când mă apucam să bag poza pe net am kikat pe umneak. Mai ales dacă te uiți atent la fața mea poți vedea un pic, doar un piiiiiiic de spaimă că iaca-iaca după aproape două luni cu trei copii în casă ieșirea din minți e tot mai aproape. @nataalbot aștept medalii.

Cred că cea mai bună ilustrație a relației părinte-copil pentru mine o reprezintă graficul funcției sinus (aici v-am pierdut, așa-i? stați cuminciori, nici eu n-am fost bun la matematică, dar mi-aduc aminte de trigonometrie din când în când – mulțumesc Nicolae Lachi). Funcția Sinus e plină de valuri, de la minus 1 la plus 1. Relația dintre mine și copii e plină de valuri – de la „sonia te rog frumos fă curat te-am rugat de 4 milioane de ori” până la „feteloooor, veniți la masă, am pregătit o surpriză pentru voi”.

Pentru mine este încă un paradox cum poți să iubești atât de mult niște boțuri de ființă și în același timp să explodezi de furie în adresa lor (mai corect ar fi să spun „implodezi”, că dacă explodam ap murdăream pereții, dar așa toate buhniturile au loc pe interior).

După aproape 6 ani de trai cu 2, dupa aia 3 și acum 4 copii nu cred că mi-am învățat lecția. Dacă ajung să ridic vocea, atunci când ar trebui să apelez la înțelepciune, nu mi-am învățat lecția. Dacă devin crud, atunci când ar fi trebuit să cuprind, să sărut și să fiu blând, nu mi-am învățat lecția.

Dragă Eva, Sonia, Magda (și în curând Noah), iertați-mă pentru că uit că azi se termină mâine, și că mâine o să fie bine ca azi, și că povara mea nu trebuie să fie și povara voastră. Vouă nafig nu vă trebuie elicopterul frustrărilor mele. El bruiaza tăt. Inclusiv puterea semnalului de wifi când voi încercați să vă uitați la Paw Patrol sau Riverdale.

Și la mulți ani, copii din toată lumea. Inclusiv copiii de politicieni. Sau chiar copiii care au devenit politicieni. Sau chiar copiii care au făcut copii cu copiii de politicieni.

Nu, stai. Asta matincă-i ilegal.”

Amintim că Nata Albot și Andrei Bolocan au confirmat pentru prima dată că formează un cuplu în 2013. De atunci, cei doi s-au mutat cu traiul în Canada, impreună cu cele două fetițe ale Natei din căsnicia anterioară, Eva și Sonia. În 2015, Nata a adus pe lume primul copil al cuplului Albot-Bolocan, pe fetița Magda, iar în 2018 aceștia au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au numit Noah.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării