main logo
615

Anchete de serviciu pe numele unor angajați ai Poliției de Frontieră

Pe numele mai multor angajați ai Poliției de Frontieră, cu funcții de conducere din cadrul Direcțiilor regionale SUD și Nord, au fost pornite anchete de serviciu.

Anchete de serviciu pe numele unor angajați ai Poliției de FrontierăFoto: border.gov.md

Potrivit șefului Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, angajații ar fi comis un șir de ilegalități, transmite Știri.md.

Astfel, şeful adjunct al direcției regionale Centru și șeful interimar și șefului adjunct ai Direcției regionale SUD sunt bănuiți de organizarea vânătorii ilegale în ariile naturale protejate de stat.

Totodată, șeful Sectorului Poliției de Frontieră Lopatnic al Direcției regionale Nord, este suspectat că a favorizat trecerile ilegale a mărfurilor accizabile peste frontiera de stat. 

De menționat că angajatul, a fost suspendat din funcție pe perioada desfăşurării cercetărilor.

”Reamintesc că acum ceva timp, când s-a împlinit o lună de la investirea mea în funcția de șef al Poliției de Frontieră, am precizat că nu voi tolera indiferența, minciuna, corupția și în general ilegalitatea oricare ar fi ea. 

Cu păreri de rău, mesajul meu nu a ajuns la unii dintre voi și ultimele evenimente, care poartă o conjunctură de denigrare a imaginii Poliției de Frontieră, o demonstrează. 

Repet și sper să fie înțelese anumite lucruri pentru toți, nu am mandatat pe nimeni să-mi folosească numele sau funcția în scopuri personale. La serviciu nu am rude, prieteni sau cunoscuți, la serviciu sunt dedicat frontierei trup și suflet, iar unicul interes pe care-l am este cel al țării. 

Dintotdeauna am acționat corect și echidistant în raport cu fiecare dintre voi și așa voi fi în continuare. Vă îndemn la demnitate și devotament față de ceea ce faceți pentru țară, pentru societate, pentru voi înșivă ca cetățeni ai acestui stat”, a declarat Rosian Vasiloi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării