1150
0
Anastasia Lazariuc dezvăluie detalii necunoscute despre viața ei
1150
0

Anastasia Lazariuc este la fel de frumoasă și la 65 de ani. Despre acest lucru ne-am convins urmărind cel mai recent interviu acordat de artistă unui post TV din România.

Artistă Emerită a Republicii Moldova, Anastasia Lazariuc, a oferit recent un interviu pentru Antena1, în care a vorbit despre cum a început colaborarea și relația sa cu Mihai Constantinescu, care a durat în jur de 13-14 ani, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Cei doi au făcut cunoștință la Chișinău, ulterior au devenit prieteni, colegi și chiar parteneri de viață: „Când am venit eu în România și am adus-o și pe Ileana, sigur că Mihai m-a ajutat, m-a sprijinit pentru că nu știam pe nimeni aici și uite așa s-a creat o colaborare cu Mihai Constantinescu, publicului i-a plăcut și lucrurile au mers de la sine”

Totuși, relația lor a luat sfârșit și peste mai mulți ani Mihai Constantinescu a declarat că Anastasia Lazariuc ar fi vrut să se mărite cu el, artista însă, a spus că este o minciună: „E foarte urât din partea lui, pentru că nu s-a pus problema niciodată despre o căsătorie între noi. Eu dacă mi-aș fi dorit să mă mărit,  mă măritam, nu cu Mihai Constantinescu. Dar nu mi-am dorit acest lucru”

Urmărește video de mai jos și află de ce nu-și dorește să se mai căsătorească vreodată:

Citește și
article image
Misterul exploziei din Rusia: Încep să apară detalii noi
0
1030
article image
Noi detalii în dosarul penal deschis pe cazul privatizării...
0
449
article image
Piloții au găsit un nou defect la avioanele Boeing 737 Max
0
765
article image
Planurile tânărului care a fost lovit de o locomotivă la...
0
684