main logo
136568

Ana Koșmal, în vizită la Chișinău: Sunt dezamăgită. Unii au râs de mine

Actrița ucraineană, Ana Koșmal, renumită pentru rolul din serialul „Svatî”, a fost în trecere prin Chișinău. Ea a sosit cu avionul în capitală, pentru a se deplasa ulterior cu trenul la Kiev, iar experiența scurtei vizite i-a lăsat un gust amar.

Ana Koșmal, în vizită la Chișinău: Sunt dezamăgită. Unii au râs de mineImagine simbol

Într-o postare pe rețelele de socialziare, Ana Koșmal a spus că a rămas șocată de atitudinea unor oameni față de ea, atunci când refuza să vorbească limba rusă, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„În acest scurt timp, aici s-au întâmplat deja mai multe situații când, din cauza reticenței mele de a vorbi rusă, oamenii și-au dat ochii peste cap sau au râs (de exemplu, un lucrător al aeroportului căruia i-am cerut ajutor pentru a-mi găsi geanta)”, a precizat Ana Koșmal.

„Nu aș vrea să-i judec pe toți ceilalți cetățeni ai acestei țări după câțiva oameni, dar impresia este stricată. Am fost susținută doar de o fată drăguță de la recepția hotelului, care mi-a vorbit frumos în engleză și ne-a tratat cu respect și înțelegere”, a remarcat artista.

Ana Koșmal s-a născută la 22 octombrie 1994 în Ucraina. Este o actriță ucraineană, care a jucat roluri principale în filmele: „Sașca”, „Haroșâi pareni” și  „Selo na milion”.

Cea mai marcantă și renumită apariție rămâne cea din 2011, unde la vârsta de 16 ani ea a fost selectată pentru a juca rolul unei adolescente în serialul „Svatî”, pentru care a fost nevoită să își vopsească parul în culoarea neagră.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării