main logo
6235

Amor cu iz penal. Un tânăr de 26 ani, acuzat de relaţii sexuale cu o minoră

Ion spune că îşi aminteşte cu lux de amănunte ziua în care a fost citat la Poliţie, unde i s-a spus că este bănuit de săvârşirea unei infracţiuni grave.

Amor cu iz penal. La 26 de ani, acuzat de relaţii sexuale cu o minoră

Ion Pleșca, un tânăr de 26 de ani, este învinuit că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani. Ion neagă acuzațiile și se declară victima unei adolescente depravate.

„A spus că a avut loc un act sexual în luna ianuarie, la mine acasă”, povesteşte Ion.

Procurorii deja i-au înaintat învinuirea. Pe de altă parte, tânărul afirmă cu încredere că aceste lucru nu este adevărat, mai mult, el ar fi victima, iar fata ar fi inventat totul.

Cei doi sunt vecini. Ion spune că ea a fost o singură dată la el acasă, când ea trecea pe drum, un alt vecin a chemat-o să ajute la bătut porumbul la Ion acasă. Ea a acceptat, în schimb, tânăra i-a cerut să o ajute să îşi creeze un cont pe Odnoklassniki.

La porumb ea a fost în primăvara anului 2018, dar zvonurile că cei doi ar fi avut relaţii sexuale au apărut în toamna anului 2017. Ion spune că i-a cerut socoteală pentru aceste bârfe, pe de altă parte, Olga ar nega.

Tânărul mai spune că fata trece zilnic de 10-15 ori pe zi prin faţa porţii unde el locuieşte, însă nu-i acordă atenţie, întrucât e prea mică de ani pentru el.

Invitată la Vorbeşte Moldova, mama Olgăi spune că nu ştie cu exactitate despre relaţia dintre ei, el a fost doar o singură dată la ele acasă. Despre Ion spune că e un băiat cuminte şi nu e de nasul fiicei sale. Despre o relaţie sexuală dintre cei 2 a auzit de la un nepot.

Ulterior, întrebând-o pe fiică despre cele auzite, a primit explicaţia că, da a fost, în ziua când a fost să ajute la bătut porumb. Totodată, spune că totul a fost benevol.

Mama şi fiica au fost la ginecolog, unde s-a confirmat că fata nu mai este virgină. La rândul lui, ginecologul a chemat Poliţia.

Din cele povestite de mamă, fata ar fi avut o relaţie sexuală cu Ion doar pentru a-i face în ciudă unei prietene.

Ion spune că toate cele relatate sunt minciuni, pentru că fata i-a povestit mamei că actul sexual a avut loc în luna mai, de cealaltă parte, în cauza penală scrie că în luna ianuarie ar fi avut loc. Mai mult, mama şi fiica ar fi fost la Poliţie şi au depus o cerere înainte de ziua în care au bătut păpuşoaiele.

Procurorul a dezvăluit că Ion are anticidente penale. La rândul său, tânărul spune că la 16 ani a fost condamnat la 6 ani pentru omor. Dar, la fel neagă că el ar fi vinovat.

„Vinovatul acum stă la închisoare. Chiar şi rudele victimei recunosc că el nu sunt vinovat. Eu ştiu cum e la închisoare, nu vreau să revin acolo”, povesteşte Ion.

Familia lui Ion este de partea lui, spunând că i se încrinează falsuri, iar fata e o „depravată”.

Tânăra de 15 ani spune că a fost la Ion acasă de vreo 3 ori. În una din aceste dăţi, fata a stat la Ion acasă până la ora 06.00 dimineaţa. 

Într-un final, Ion rămâne ferm pe poziţie spunând că nu a avut relaxii sexuale cu Olga, cea care afirmă de fapt contrariul, spune că a fost.

Dacă i se va dovedi vinovăţia, tânărul de 26 de ani riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

Vedeţi mai jos dezvăluirile Olgăi, dar şi alte detalii de la care specialiştii şi invitaţii emisiunii au rămas mască.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării