main logo
5459

Amendă usturătoare pentru o tânără ce a bătut doi inspectori de Poliție

O tânără în vârstă de 26 ani a fost amendată, fiind recunoscută vinovată pentru aplicarea violenţei asupra a doi agenți de patrulare.

Amendă usturătoare pentru o tânără ce a bătut doi inspectori de Poliție

Sentința a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Bălți, sediul Fălești, pe 22 decembrie 2022, transmite Știri.md.

Tânăra fost recunoscută vinovată pentru fapta de aplicare a violenţei nepericuloase pentru viaţă sau sănătate faţă de o persoană cu funcţie de răspundere, fiindu-i stabilită o pedeapsă de 700 unități convenționale de amendă sau 35 000 lei.

Instanța a dispus încasarea prejudiciului moral cauzat prin infracțiune ambelor victime, în sumă totală de 20 000 lei.

Mai exact, femeia este învinuită că, la data de 1 septembrie 2022, în jurul orelor 15:20, conducând un automobil, fiind susресtă în comiterea unei contravenții, а fost stopată, în apropierea unui magazin alimentar, de către doi agenți de patrulare. Acționând în scopul sistării activității de serviciu a colaboratorilor de poliție, femeia i-а lovit cu pumnii, palmele și picioarele, cauzându-le echimoze, care соnfоrm raportului de constatare medico-legală, se califică ca vătămări соrроrаlе neînsemnate.

Inculpata și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptei imputate, prin urmare, cauza penală în privința acesteia a fost examinată în procedură simplificată.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării