main logo
1019

Ambulanțe și autobuz, prinse în nămeți: O gravidă era cât pe ce să nască

Două ambulanțe au rămas blocate pe drumurile din Taraclia din cauza nămeților și a viscolului. Echipajele medicale au putut ajunge la destinație tractate de echipajele de salvatori.

Ambulanțe și autobuz, prinse în nămeți: O gravidă era cât pe ce să nască

O altă ambulanță s-a împotmolit pe drum în localitatea Burlăceni, raionul Cahul. La scurt timp, și aceasta a fost tractată de un echipaj de salvatori, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, peste 170 de autovehicule au fost deblocate de salvatori și pompieri de pe traseele din țară. 

Angajații IGSU au efectuat lucrări complexe de tractare și deblocare a mașinilor de mare tonaj, ambulanțelor, dar și a autoturismelor care au rămas prinse în nămeții de pe drumurile din centrul și sudul țării.

La Căușeni, o femeie însărcinată nu reușea să ajungă la maternitate din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Datorită intervenției echipajelor de salvatori, aceasta a fost adusă la spital, iar în mai puțin de o oră a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase.

În orașul Cimișlia, salvatorii au deblocat un autobuz de pe o rută internațională în care se aflau 15 pasageri.

Salvatorii activează în regim sporit pentru a acorda toată asistența necesară populației. În caz de situații de risc, oamenii sunt îndemnați să apeleze la numărul de urgență 112.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării