main logo
4064

Alunecări de teren pe o stradă din Bălți: S-a format o gaură imensă

În centrul Bălțiului au avut loc astăzi, 11 septembrie, alunecări mari de teren. Totul s-ar fi produs în urma unei avarieri a magistralei pentru aprovizionare cu apă din zonă. La fața locului au intervenit primarul de Bălți, Alexandr Petkov, dar și alți oficiali, iar ulterior a fost convocată o ședință urgentă la Primărie.

Alunecări de teren pe o stradă din Bălți: S-a format o gaură imensăFoto: Esp.md

În după-amiaza zilei de astăzi, 11 septembrie, pe strada Sfântul Nicolae din municipiul Bălți s-a produs o alunecare de teren și o mare parte a drumului s-a prăbușit. Traficul în zonă a rămas blocat, iar la fața locului au intervenit serviciile speciale, transmite Știri.md cu referire la esp.md.

Cel mai probabil, alunecarea de teren a fost cauzată de distrugerea unei magistrale pentru aprovizionare cu apă. Serviciile speciale au început lucrările de reparație în zonă.

Totuși, se pare că sub asfalt a pătruns multă apă, ceea ce și a cauzat alunecarea de pământ. De menționat că, în urma alunecării de teren, gardul unei gospodării a fost distrus. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

De asemenea, la fața locului au intervenit primarul de Bălți, Alexandr Petkov, viceprimarul Ghenadie Șmulschi, dar și alți oficiali. Oamenii legii au îngrădit porțiunea de drum.

De menționat că la fața locului au mai fost prezenți angajații Apă-Canal, RED-Nord, salvatori și polițiști.

În acest context, începând cu ora 16:00, la Primăria municipiului Bălți a avut loc o ședință de urgență. 

Video: Esp.md

Video: Newtv.md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării