main logo
2980

Alertă falsă: Internauții, panicați de al treilea incendiu în Capitală

Panică pe rețelele de socializare după producerea celor două incendii. Internauții au devenit foarte activi și discută cele întâmplate.

Alertă falsă: Internauții, panicați de al treilea incendiu în CapitalăAlertă falsă: Internauții, panicați de al treilea incendiu în Capitală

Printre discuții, unii au anunțat de existența unui al treilea incendiu în Capitală. Aceștia susțin că arde un imobil din zona Autogării de Sud.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Departamentului Situații Excepționale, Liliana Pușcașu a infirmat cele spuse de internauți.

Cel mai probabil că este văzut fumul de la incendiul produs la Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei.

Amintim că astăzi în Capitală s-au produs două incendii de amploare. Este vorba despre un incendiu pe strada Academiei 1 din sectorul Telecentru și altul de pe strada Ismail 89 din centrul Chișinăului. Ambele incendii au fost localizate, iar toate circumstanțele producerii urmează a fi stabilite de pompieri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării