main logo
10238

Alertă falsă cu bombă la un centru comercial: Un pachet suspect, găsit

Alertă falsă cu bombă la un centru comercial din Capitală.

Alertă falsă cu bombă la un centru comercial: Un pachet suspect, găsitColaj: știri.md

Despre aceasta anunță Poliția Republicii Moldova, care menționează că este vorba despre Centrul Comercial „MallDova, transmite Știri.md.

(18:50) Centrul Comercial “MallDova” și-a reluat activitatea. Alarma cu bombă a fost una falsă. Toți agenții economici au revenit la muncă.

(17:05) În urma verificărilor prin distrugere, pe poligon, a cutiei găsite într-o cafenea de la primul etaj al centrului comercial, dispozitive explozive nu au fost depistate. Verificările în centrul comercial continuă.

(16:44) Oamenii legii au găsit la fața locului un pachet suspect lăsat fără supraveghere, care a fost scos în afara orașului pentru a fi neutralizat, având în vedere că după unele examinări cu aparatele speciale acesta prezenta suspecții. 

Polițiștii continuă verificările la centrul comercial, inclusiv lucrează la identificarea persoanei care a transmis informația.

(14:42) "Acum 20 de minute am primit o informație prin care am fost anunțați că Centrul Comercial „MallDova” este minat.

La fața locului s-au deplasat serviciile abilitate pentru examinarea obiectului și asigurarea securității cetățenilor", menționează oamenii legii.

Sursele Deschide.MD susțin că autorul alertei cu bombă, printr-un e-mail, a solicitat să-i fie pus la dispoziție un avion pe strada Maria Drăgan, dar și să-i fie transferați 2.500 de euro pe un card bancar.

Pentru comunicarea mincinoasă cu bună-știință despre actul de terorism, persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de până la 42.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării