main logo
1715

Alertă falsă cu bombă la Judecătoria Chișinău: Ce spune poliția

Alerta cu bombă de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani s-a dovedit a fi falsă, iar pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Alertă falsă cu bombă la Judecătoria Chișinău: Ce spune polițiaFoto: știri.md

Potrivit poliției, persoana care a alertat 112 riscă amendă în mărime de la 27.500 la 42.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani, transmite Știri.md.

La moment, ofițerii de investigație și urmărire penală ai IP Buiucani întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a făcut apelul cu atragerea la răspundere conform legislației în vigoare.

Amintim că, contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a menționat că oamenii legii au fost alertați la ora 13:25 de o femeie vorbitoare de limba rusă.

"La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh", a declarat Natalia Stati.

În urma alertei, zona a fost încercuită, iar toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii au fost evacuați.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării