main logo
3853

Alcoolemie record la Ungheni: Un șofer beat criță, oprit de polițiști

Ofițerii de patrulare ai plutonului INSP Ungheni – Nisporeni, au reținut un conducător auto în stare avansată de alcoolemie la volan.

Alcoolemie record la Ungheni: Un șofer beat criță, oprit de polițiști

Șoferul a fost reținut la intersecția străzilor Decebal cu Ciprian Porumbescu din municipiul Ungheni, transmite Știri.md cu referire la Ungheni.org.

Potrivit sursei noastre din cadrul plutonului INSP Ungheni, acest caz reprezintă un record negativ pentru municipiul și raionul Ungheni, fiind cel mai înalt grad de alcoolemie depistat în anul 2021 la vreun conducător auto aflat în circulație pe drumurile publice.

Fiind testat la consumul de alcool, aparatul Drager a arătat o cantitate de 1,40 mg/l de vapori de alcool în aerul expirat.

Acest lucru constituie echivalentul a 2 litri de țuică / rachiu sau divin consumat instantaneu.

În acest caz, ungheneanul riscă anularea permisului de conducere în baza art.264/1 alin (1) al Codului Penal al Republicii Moldova

Urmare, sursa ne-a prezentat și un material video în care este filmat momentul reținerii conducătorului auto, aflat în stare avansată de alcoolemie la volanul unui mijloc de transport.

Din motive etice, redacția News.Ungheni.org a blurat materialul video și a modificat vocea atunci când este pronunțat numele și prenumele conducătorului auto vizat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării