main logo
1323

Albot, despre Noah: A trebuit să convingem buneii că e prenume

Primăvara nu e nicăieri ca acasă. De asta s-a convins o dată în plus Nata Albot, care a revenit în Moldova.

Albot, despre Noah: A trebuit să convingem buneii că e prenumeNata Albot, despre fiul Noah: A trebuit să convingem buneii că e un prenume

Ea nu a sosit singură însă, ci împreună cu mezinul Noah, care a făcut cunoștință cu bunicii, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Jurnalista este mereu nerăbdătoare să revină la casa părintească. 

„Chișinău este, a fost și întotdeauna va fi acasă. Revin cel puțin o dată pe an, dar stau luni bune aici. La început vin foarte entuziasmată acasă, trec câteva zile și încep să simt o stare apăsătoare și văd foarte puțină lume mulțumită de viața sa”, mărturisește Nata.

Chiar dacă zborurile împreună cu bebelușii pot fi pline de aventuri, Nata mărturisește că băiețelul ei a fost foarte liniștit, astfel încât aceasta a putut și ațipi pe câteva clipe. 

„Mă felicitau însoțitoarele de bord că Noah e foarte cuminte, pe când în față doi frați făceau ravagii”.

Noah a fost o adevărată binecuvântare pentru Nata și iubitul ei, Andrei Bolocan, iar alegerea prenumelui băiețelului a reprezentat un moment extrem de emoționant pentru cei doi. 

„Nu am avut cu Andrei niciun moment din acesta de tandrețe, să giugiulim burtica sau chestii de genul dat. Am așteptat să fim siguri că totul va fi bine și că acest copil se va întâmpla. Atunci când am înțeles că lucrurile decurg ok ne-am zis: Măi, copilul acesta trebuie să aibă un nume… și așa s-a născut Noah. A trebuit să lucrăm cu buneii și să-i convingem că acesta este un prenume. Farmecul lui este că nu are dezmierdări, pentru că mie nu îmi plac deloc”.

Mai multe despre întoarcerea sa în Moldova și planurile pe care și le-a propus aici, vezi în interviul ce urmează:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării