main logo
5958

Alaiba: Unii deputați vin la Parlament împopoțați mai ceva ca la nuntă

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a fost luat peste picior pentru faptul cum s-a prezentat la ședința de ieri a Parlamentului.

Alaiba: Unii deputați vin la Parlament împopoțați mai ceva ca la nuntăColaj: știri.md

Îmbrăcat într-un maiou alb, pantaloni verzi, adidași sportivi și cu un rucsac pe spate, acesta a stârnit râsete prin presă, transmite Știri.md.

Reacția deputatului nu a lăsat mult de așteptat, acesta a scris pe o rețea de socializare că se simte mult mai bine în astfel de ținute, iar ca urmare, el a ținut să critice unii deputați care vin la ședințe îmbrăcați la patru ace.

„Oooo! Presa socialistă a găsit problema națională! Alte probleme în țară nu-s, doar hainele lui Alaiba.

Majoritatea deputaților vin la parlament împopoțați mai ceva ca la nuntă, costumele lor costă zeci de pensii lunare. Și tot eu sunt de vină.

Niciodată nu mi-a plăcut să port costum și cravată. Mă simt legat, încătușat. Cui îi place, treaba lui, dar eu toată viața am avut un port mai lejer. Acum cu Parlamentul, a mai apărut un motiv. O altă parte din mine nu vrea să se îmbrace la costum ANUME ca să nu fiu ca ei.

Pentru că un deputat rotunjor și rumeor, îmbrăcat la patru ace, este simbolul corupției și trândăviei în țara asta. Când voi simți că percepția oamenilor se schimba, mă voi îmbrăca și eu puțin altfel. Poate.

Credeți-mă, am costume (nu ieftine), am cămăși, doar că le port cu ocazii mai speciale decât să defilez în fața „aleșilor”.

Parlamentul nu e nuntă. Noi aici am venit să dezbatem și să înfăptuim voința poporului, să facem legi bune, nu am venit la concursuri de frumusețe. Folos din costum dacă după ei pute și urma?

Adevărul e că oricum încerc să vin la ședințe îmbrăcat ceva mai decent. Cămașă, pantaloni. O fac din stimă față de oamenii care mă văd, nu din mare grijă pentru „colegi” sau „dress-code”. Ieri, pur și simplu, a fost convocată ședința de urgență și am venit așa cum eram.

Prieteni, la sfârșitul acestui „articol” sunteți întrebați dacă vă place dress-code-ul meu. Răspundeți vă rog NU, pentru că nici mie nu îmi place. Așa m-a prins „ședința de urgență”. Să fi vrut să fac un statement, veneam îmbrăcat în Metallica sau Iron Maiden”, a scris deputatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării