main logo
995

Alaiba, după ce Petic și Cebotari au fost condamnați: Așa fac teroriștii

Deputatul blocului ACUM, Dumitru Alaiba, a venit cu o reacție după ce astăzi, fostul polițist de frontieră, Georghe Petic, „care a dezvăluit schemele de contrabandă de la poliția de frontieră” a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, iar ex-angajatul Poștei Moldovei, „care a dezvăluit schema de contrabandă cu anabolizante”, a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

Alaiba, după ce Petic și Cebotari au fost condamnați: Așa fac teroriștiiAlaiba, după ce Petic și Cebotari au fost condamnați: Așa fac teroriștii

Deputatul a scris că aceste sentințe erau previzibile așa cum era previzibil și faptul că „lui Igor Dodon i s-a sugerat că poate semna decretul de convocare a parlamentului”, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

În acest mod, regimul ar fi încercat să-i sperie, mai scrie acesta.

Astăzi Gheorghe Petic șa aflat sentința la Judecătoria Orhei. Acesta a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în penitenciar de tip semiînchis, după ce a fost reținut în octombrie, când o femeie din Ungheni s-a plâns că el ar fi violat-o. El pledează nevinovat și susține că dosarul i-ar fi fost fabricat.

Tot astăzi, ex-angajatul Poștei Moldovei, Sergiu Cebotari, a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce 16 persoane s-ar fi plâns la poliție că el i-ar fi pus să muncească forțat. Totodată, potrivit ofițerilor, o altă persoană l-ar fi acuzat pe Cebotari că i-ar fi delapidat averea.

Încă în 2012, Sergiu Cebotari a declarat că ar fi descoperit o schemă de contrabandă cu anabolice, realizată prin Poșta Moldovei, fapt pentru care ar fi fost concediat. O anchetă în acest sens a fost inițiată, însă nu a fost finalizată. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării