main logo
1300

Dumitru Alaiba: Avem nevoie de Olesea Stamate în Parlament

După ce președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a desemnat-o pe Olesea Stamate în calitate de candidat PAS la alegerile parlamentare, Dumitru Alaiba a declarat că Parlamentul are nevoie de o așa „ persoană cu integritate”.

Dumitru Alaiba: Avem nevoie de Olesea Stamate în ParlamentFoto: facebook

În mesajul său pe Facebook Alaiba a scris că va face campanie pentri Stamate și va depune tot efortul pentru a o aduce în Parlament, transmite Știri.md.

„Azi Partidul Acțiune și Solidaritate a înaintat-o pe Olesea Stamate la alegerile Parlamentare pentru circumscripția Hâncești.

Vă spun foarte sincer, sunt foarte puțini oameni pentru care aș face campanie din toată inima. Olesea Stamate e unul din acei oameni și a demonstrat-o. Avem nevoie de Olesea în Parlament. O persoană cu integritate, viziune, cu multă pasiune de a lupta pentru ce este corect, cu un sentiment clar al dreptății și nu în ultimul rând - foarte competentă.

O să facem campanie pentru Olesea în raionul Hâncești și o să o alegem în Parlament. Nu va fi ușor”, a declarat deputatul.

Știri.md reamintește că Partidul Acțiune și Solidaritate a înaintat-o astăzi, 18 ianuarie, pe Olesea Stamate pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie de pe circumscripția numărul 38 Hâncești.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării