main logo
5688

Ala Nemerenco a publicat diploma de master și a explicat cum a obținut-o

Fosta ministră a sănătății și consilierul Maiei Sandu pe probleme de Sănătate, Ala Nemerenco, a publicat pe o rețea de socializare toate diplomele și titlurile pe care le deține.

Ala Nemerenco a publicat diploma de master și a explicat cum a obținut-oColaj: știri.md

Gestul vine după ce în spațiul public au apărut informații că Ala Nemerenco ar fi obținut diploma de master grație prieteniei care o avea cu exRectorul USMF, Ion Ababii, transmite Știri.md.

"Am văzut că a apărut brusc un interes sporit față de studiile mele și diplomele obținute.Am decis să public toate diplomele și titlurile, începând cu atestatul și medalia de aur obținute la terminarea școlii și până la titlul de doctor în științe medicale. 

În ceea ce privește diploma de master, pentru că am fost sunată de reprezentanți ai presei, precizez că această diplomă a fost oferită celor 9 lectori care au pus bazele fondării Școlii de Management în Sănătate Publică. 

Alături de alți colegi am mers la multe cursuri de pregătire în diferite țări pentru a forma curricula acestei școli, cursuri care au fost echivalate prin această diplomă de master. 

Nu putem fi regăsiți în rândul studenților absolvenți, fiindcă toți noi am fost profesorii acestei școli începând cu 2005 și am educat deja 12 generații în această instituție", a explicat Ala Nemerenco.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării