main logo
1396

Akord oferă o interpretare magică a piesei Ochiul tău iubit

Membrii trupei autohtone Akord, Igor Sîrbu și Eduard Malareu, bucură fanii cu un nou videoclip.

Akord oferă o interpretare magică a piesei Ochiul tău iubit

Este vorba despre piesa „Ochiul tău iubit”, scrisă pe versurile lui Mihai Eminescu și muzica creată de compozitorul Eugen Doga, transmite Știri.md.

„Сând te sacrifici de dragul artei, devii mai fericit. Muzică aparține maestrului Eugen Doga: „Unde, dacă nu la înălțime, trebuie și merită să lansăm astfel de opere muzicale.

Va îndemnăm și pe voi, dragilor, să apreciați aceste versuri, această muzică și acest clip. Lansăm «Ochiul Tău Iubit» cu ocazia Zilei Culturii Naționale, sărbătorită atât în Republica Moldova cât și în România și în ziua în care omagiem măreția culturală și talentul lui Mihai Eminescu.

Am interpretat de mai multe ori această piesă, fiind acompaniați de orchestre simfonice, la Chișinău, Iași și București, acum, însă a venit momentul unui clip oficial, acum s-au așezat stelele.

Mulțumim marelui compozitor Eugen Doga pentru splendidă și pătrunzătoarea muzică, dar și pentru încrederea ce ne-a oferit-o. Mulțumim marelui compozitor Eugen Doga pentru splendidă și patrunzatoarea muzică, dar și pentru încrederea ce ne-a oferit-o.

Trăim viață din plin și acceptăm sacrificiile de dragul muzicii, fiindcă ea este misiunea noastră, pe care ne străduim s-o facem, de fiecare dată, mai bună și mai bună”, a scris formația Akord, pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării