main logo
1388

Aglomeraţie mare pe Vârful Moldoveanu. Turiştii au format o coadă

Vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf muntos din România, este sufocat şi în această vară de turişti. Zeci de oameni stau la coadă pentru a se fotografia.

Aglomeraţie mare pe Vârful Moldoveanu. Turiştii au format o coadă

Potrivit sursei, pe reţelele de socializare au apărut imagini cu cozile imense de montaniarzi care aşteaptă să facă o fotografie pe Vârful Moldoveanu, transmite Știri.md cu referire la romaniatv.net.

Acesta este vârful muntos cel mai înalt din România şi situat în Masivul Făgăraș, județul Argeș. Are o altitudine de 2544 de metri. Din cauza piscurilor montane din jurul său, majoritatea de peste 2.400 de metri, Vârful Moldoveanu este vizibil doar de pe creasta Făgărașului sau din aer, spre deosebire de multe dintre principalele vârfuri ale lanțului Făgărășan, care sunt vizibile și din Depresiunea Făgărașului.

Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu: „Îmi place mișcarea în aer liber, mai ales la munte”.

Maia Sandu a profitat de scurta vizită din România şi a urcat pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România. Preşedinta Republicii Moldova s-a lăudat cu drumeţia sa pe reţelele de socializare. Ea a postat pe Instagram o fotografie făcută lângă borna cu Vârful Moldoveanu. Imaginea a fost însoţită şi de un mesaj.

„Îmi place mișcarea în aer liber. Mai ales la munte”, a scris preşedinta Republicii Moldova pe Instagram.

Fotografia cu șefa de stat a Republicii Moldova într-o ţinută sport a strâns o mulţime de comentarii pozitive din partea internauților.

„Câtă mândrie să avem un asemenea președinte. Vă iubim”, „Președinta noastră! Un exemplu elocvent pentru toți cetățenii, succese mari, doamna Maia, aveți toată susținerea noastră!”, „Respect! O ființă atât de firavă și totodată atât de puternică! Mă fascinați!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea Maiei Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării