main logo
1780

Agenții economici din R. Moldova, invitați la o expoziție în China

Camera de Comerț și Industrie Moldova-China organizează o misiune economică la expoziția Global Digital Trade Expo, care va avea loc la Hangzhou, China, în perioada 23-27 noiembrie.

Agenții economici din R. Moldova, invitați la o expoziție în ChinaFoto: Simbol

Expoziția are tema de bază industria de IT și, în special, se concentrează pe zona comerțului digital. Agenții economici din Moldova au posibilitatea să primească acces la piața chineză de produse tehnologice și să se familiarizeze cu companii de top în domeniul IT, creatoare de jocuri video, sisteme de securitate cibernetice, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Secretarul executiv al Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China, Simeon Blîndu, a menționat în cadrul unei conferințe de presă că participarea companiilor din Moldova la Global Digital Trade Expo îi va aduce un mare beneficiu și va ajuta să consolideze relațiile comercial-economice și de investiție dintre Moldova și Republica Populară Chineză. Acest eveniment oferă o posibilitate unică pentru companii din Moldova să primească acces la piața chinezească care este nu doar cea mai mare din lume, precum și cea care se dezvoltă rapid. Deși este a doua ediție a expoziției, aceasta a reușit să devină o platformă de nivel înalt pentru comerț și cooperare care atrage mii de cumpărători din întreaga lume.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China, Boris Foca, care conduce acum o misiune la Canton Import & Export Fair 2023 din China, a spus că în cadrul expoziției va fi arătată interconectivitatea dintre ceea ce presupune mașinile electrice și lumea IT-ului. La expoziție va participa unul dintre cele mai mari grupuri de comerț global Alibaba Group, China Mobile, care va vorbi despre tehnologia 5G, compania Huawei, Tesla. Boris Foca a încurajat toți cei care au tangențe cu industria legată de segmentul IT, indiferent de sfera în care activează, să se alăture misiunii economice care va merge la Hangzhou.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării