main logo
413

Agenția Servicii Publice va activa astăzi, zi liberă decretată de Guvern

Agenția Servicii Publice anunță că va activa în ziua de marți, 30 aprilie curent, zi liberă decretată de Guvern.

Agenția Servicii Publice va activa astăzi, zi liberă decretată de Guvern

Decizia a fost luată de către instituție în scopul asigurării unui proces optim de eliberare a actelor de identitate în perioada Sărbătorilor Pascale. Cetățenii care sunt acasă în aceste zile pot profita de ocazie pentru a-și perfecta actele necesare, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Astfel, serviciile de eliberare a actelor de identitate și serviciile de stare civilă vor fi disponibile în toate centrele multifuncționale și subdiviziunile teritoriale ale ASP. De asemenea, își va desfășura activitatea și Secția calificare a conducătorilor auto din municipiul Chișinău.

Menționăm că pentru angajații Agenției, zilele de duminică, precum și cele de 29 aprilie, 6, 9 și 10 mai sunt considerate zile de odihnă.

Ziua de 10 mai va fi recuperată de către specialiștii din cadrul Serviciului de eliberare a actelor de identitate și stare civilă în data de 20 mai.

Începând cu data de 11 mai, centrele multifuncționale și celelalte subdiviziuni teritoriale ale ASP își vor relua activitatea în regim obișnuit de muncă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării