main logo
816

Afisha.md: Cele mai tari evenimente din acest weekend

Au început weekendurile din anul 2018, iar asta înseamnă că e timpul să petreci la maximum.

Și pentru că spiritul sărbătorilor de iarnă încă este viu, iar sâmbătă întâmpinăm Anul Nou pe stil vechi (încă un motiv să ieși cu prietenii), găsești aici câteva evenimente care se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână.

Wow! Its Weekend!


WOW… E weekend! Iar în data de 12 și 13 ianuarie poți merge la Mojito. Aici vei putea savura cocktailuri alături de piesele lui Yugeen (Eugen Ursu) în seara de vineri și ale Christinei Renard și DJ Iunna Barbie sâmbăta. Să înceapă petrecerile!

Minune de Crăciun


Iar dacă nu ai reușit să mergi la circ anul trecut, ai șansa să mergi în acest weekend. Pe 13 și 14 ianuarie vor fi ultimele spectacole din noul program de excepție „Minune de Crăciun”,  prezentat de Circul din Chișinău. În arenă vor ieși echilibriști, gimnaști în aer, acrobați, jonglori, dresură de animale și clovnul vesel. Biletele pot fi procurate online pe Afisha.md.

2 Years-Draft Arena. Happy Birthday Party!


Draft Arena împlinește 2 ani de la deschidere! Iar cu această ocazie, invită toți doritorii la o mega petrecere care va avea loc sâmbătă, pe 13 ianuarie, într-o atmosferă incendiară alături de Alex Calancea Band, GUZ și RUPT, precum și Ansamblul Ștefan Vodă. Organizatorii garantează o petrecere cu metri de bere proaspătă, mâncare gustoasă, dansuri, muzică bună și multe alte surprize.

Старый Новый Год!


După cum spuneam, Anul Nou pe stil vechi ne scoate din case și ne cheamă la distracții. Ia-ți gașca de prieteni și vino la Sky Bar. Aici vei avea parte de distracție pe ritmurile lui DJ Klesh și DJ Belarus. Intrarea este liberă!

M[AD] Marketers Party

Fotografia postată de Mad Marketers.
Prinde invitația la M[AD] Marketers Party și petrece o noapte cu mega specialiști în marketing. Vei avea parte de cele mai virale spoturi publicitare din 2017, "The best of the Best" spoturi publicitare de la începutul veacurilor și un film TOP despre marketing. Așa cum dictează tradițiile, vei participa la discuțiile despre cele văzute, vei vota pentru cel mai bun spot, vei servi șampanie și, desigur, vei mânca ceva gustos.

An Nou în Stil Nou: Rezoluții ce Funcționează


Și dacă tot vine Anul Nou pe stil vechi, e timpul să te asiguri că îți menții entuziasmul să realizezi tot ce ți-ai propus. Iar pentru a face pași siguri spre succes poți să încerci ceva nou: ședințe lunare ale Clubului de Dezvoltare Personală! Conceptul clubului îi aparține psihogului Liuba Ceban și Altruism Moldova, iar ședințele vor fi moderate de mai mulți psihologi, specialiști în dezvoltare personală. Prima ședință va avea loc pe 14 ianuarie, așa că ai șansa să faci așa ca rezoluțiile de Anul Nou să funcționeze.

Sunday Long Run: Antrenament de iarnă la Dendrarium

Fotografia postată de Sporter.md.
Duminică, 14 ianuarie, poți începe să scapi de toate caloriile acumulate de sărbători alături de clubul de alergare Sporter. Antrenamentul va avea loc în parcul Dendrariu și se va desfășura sub conducerea antrenorului clubului Sporter, care va recomanda fiecărui sportiv ce distanță să alerge. Antrenamentul este gratuit, iar startul va avea loc la ora 10:00.

Wine and food pairing


Duminică seara, pe 14 ianuarie, te poți delecta cu un pahar de vin la Château Purcari. La evenimentul „Savoarea Rafinamentului” vei avea ocazia să înveți și să guști din rafinamentul îmbinării armonioase a gustului divin al vinurilor de Purcari cu aroma bucatelor delicioase.

În premieră, bucătarul-șef îți va dezvălui secretele preparării unor bucate speciale. Te așteaptă masterclass-uri inedite și arome nemaipomenite.

Începe noul an așa cum îți place, într-o atmosferă caldă alături de prieteni. Îți dorim distracție plăcută dacă ai găsit evenimentul potrivit pentru acest weekend. Iar dacă încă ești în căutare, intră pe afisha.mdși alege unul pe plac.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării