main logo
149649

Adriana Ochișanu: Norocul meu a fost să mă căsătoresc cu fiul maestrului Botgros

Interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu a răspuns tuturor celor care susțin că „dacă nu era Botgros, ea nu ar fi ajuns acolo unde este acum”. Artista susține că „norocul său a fost să se căsătorească cu fiul maestrului Botgros, însă, până la urmă, nu el cânta în locul ei, ci cânta ea cu vocea sa”.

Ochișanu: Norocul meu a fost să mă căsătoresc cu fiul maestrului BotgrosAdriana Ochișanu/Imagine simbol

Fiind întrebată în cadrul unui interviu dacă există vreun mit, vreo minciună sau vreun neadevăr despre care ar vrea să vorbească, Adriana Ochișanu a menționat: „Că dacă nu era Botgros, nu ajungeam unde am ajuns. (...) Da, norocul meu a fost să mă căsătoresc cu fiul maestrului Botgros, dar, până la urmă, nu cânta Botgros în locul meu, cântam eu cu vocea, cu aceste două coarde”, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Artista a spus că este mulțumită pentru că a învățat lucruri frumoase, a lucrat într-o orchestră minunată și acesta a fost norocul ei. 

„Dar sunt multe fete care au ajuns să guste din acest succes prin alte metode, prin paturi”, a adăugat artista.

Interpreta spune că crede în soartă și în Dumnezeu: „Fiecare în viața asta are o matriță unde e scris prin ce va trece, așa zic eu, acolo de sus, începând cu momentul când te naști, copilăria, adolescența, tinerețea etc. Fiecare suflet are o soartă în viața asta. Nici nu știu cum să zic că ar fi mai bine sau nu ar fi mai bine. Eu am trecut prin foarte multe greutăți. Le-am depășit cu încrederea în ziua de mâine, cu speranța și cu credința în bunul Dumnezeu, pentru că fără el nimic nu se întâmplă în viața unui om, dacă nu crezi cu adevărat. Dumnezeu este mereu alături de noi”.

Deși recunoaște că a avut momente de cădere, artista spune că mereu a știut să se ridice.

„Mi-am adunat toate forțele, poate ultimele care mi-au mai rămas, dar m-am ridicat și am mers mai departe și de fiecare dată le zic fetelor: Dacă ați căzut o dată, de două ori, de trei ori, trebuie să găsiți forțe, să vă ridicați și să mergeți mai departe cu demnitate. Viața este o luptă continuă”, a menționat interpreta.

Adriana Ochișanu s-a căsătorit cu Corneliu Botgros la vârsta de doar 17 ani. Cei doi au divorțat în 2013, dar au împreună un fiu, Cristian Augustin.

Chiar dacă nu mai sunt împreună de ani de zile, divorțul celor doi încă mai este subiect de discuție. În cadrul unui podcast, instrumentistul a vorbit despre fosta sa soție și relația cu ea.

Citește și: Adriana Ochișanu, despre căsnicia cu Botgros: Am fost bătută și umilită

Video: Youtube

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării