main logo
5206

Adriana Ochișanu, despre primul divorț: Până în prezent am ecouri

Interpreta Adriana Ochișanu a făcut unele confesiuni despre primul său mariaj și a povestit prin ce greutăți a trecut ca tânără artistă, dar și mămică.

Adriana Ochișanu, despre primul divorț: Până în prezent am ecouriFoto: Captură video

"A fost unul foarte complicat (n.r. - primul divorț), cu multe ecouri, până în prezent am ecouri. La 17 ani m-am măritat și am făcut o căsnicie de 17 ani. S-a decis ca copilul să rămână acolo, asta a fost cea mai mare lovitură pentru mine. Până în prezent mi se aduc niște acuzații că am lăsat copilul, dar eu știu care este de fapt realitatea. Eu niciodată nu l-am lăsat. 

(...) A doua căsnicie nu a fost să fie, caracterele au fost diferite absolut. Eu veneam dintr-o lume, el din alta. Am înțeles că nu merge și nu am vrut să repet ceea ce am trăit în prima căsnicie. Am divorțat civilizat, frumos, așa ca la oameni", povestește artista în cadrul podcastului Titania, transmite Știri.md.

Ca tânără artistă și mamă, Adriana Ochișanu dezvăluie că nu a simțit sprijin din partea soțului.

"Veneam acasă înspre dimineață, eu mai că nici nu dormeam. Cineva dormea foarte bine. Îi reproșam acest lucru, pentru că voiam și eu să mă odihnesc, copilul meu avea nevoie de o mamă cu mintea întreagă. Eram extenuată la maximum. Să fiu sinceră, nu m-a ajutat la creșterea copilului, încă din primele zile după nașterea lui Cristi. Țin minte că mă durea odată spatele foarte tare și l-am rugat să-l spele pe copil și să-i schimbe pampersul. "Mi-i greață", a răspuns. 

Eram o copilă și eu, nu aveam lângă mine o persoană care să-mi dea sfaturi, foarte greu mi-a fost. (...) Sunt lucruri care nu se uită niciodată, care sunt acolo în suflet și cred că am să le țin minte până am să închid ochii. Lucruri care mi-au lăsat urme adânci", spune artista.

În timpul dialogului, interpreta atinge și subiectul violenței domestice, venind cu un mesaj în acest sens către femeile care au avut sau încă mai trăiesc această tragică experiență.

"Doar asta vreau să vă spun, dragile mele, să nu tolerați niciodată! Dacă a încercat și a dat o dată, va fi și a doua, și a zecea, și a mia oară".

Întrebată dacă ar dori să se recăsătorească, Adriana Ochișanu a răspuns: "Aș fi vrut dacă aș ști că este un bărbat care mă merită, pentru că am foarte mari cerințe de la un bărbat. Nu cred că s-a născut un bărbat care să mă accepte la vârsta asta".

În cadrul podcastului Titania, care poate fi urmărit integral mai jos, artista a mai vorbit despre femei puternice, preconcepții despre cântărețele de muzică populară, despre bărbați și eventuali candidați, despre familie și portocalele din copilărie, siguranță de sine, obstacole care te fac mai puternic și despre viață, în general.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării