main logo
11193

Adriana Bîtcă, despre viața personală și relația cu Emilian Crețu

Actrița Adriana Bîtcă a renunțat la actorie și televiziune și a decis să plece peste hotare. Între timp, tânăra a dat un interviu în care a oferit detalii despre viața ei personală, dar și despre relația cu Emilian Crețu.

Adriana Bîtcă, despre viața personală și relația cu Emilian Crețu

Adriana Bîtcă în câteva zile vă părăsi Moldova, mutându-se cu traiul într-o altă țară, a cărui nume nu a vrut să-l menționeze. Totuși, ea a hotărât să pună punctele pe „i” și să distrugă orice zvon ce ține de relația pe care ar fi avut-o cu actorul Emilian Crețu, și mai mult, de ce aceasta nu a putut să prindă rădăcini, transmite Știri.md cu referire la zugo.md.

Întrebată fiind dacă i-a trecut vreodată prin minte să aibă o relație cu acesta, Adriana a răspuns sincer că da.

„Da, dar nu s-a întâmplat. Motivul este că aveam un alt iubit”, a spus aceasta.

Actrița a ținut să mai menționeze că plecarea ei nu este legată de un bărbat de care ar fugi sau care ar aștepta-o în țara care urmează să se stabilească cu traiul în curând.

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, actorul Emilian Crețu le-a dezvăluit internauților faptul că în fața ecranelor va apărea doar Dora, personajul interpretat de el, nu și Adriana Bîtcă în rolul Jannei, deoarece aceasta va pleca în străinătate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării