main logo
10887

Adolescentă din Moldova, violată și ucisă de imigranți în Germania

Cadavrul unei fete în vârstă de 14 ani a fost descoperit ieri, 7 iunie, lângă un oraș din Germania. Principalii suspecți de crimă sunt 2 imigranți.

Adolescentă din Moldova, violată și ucisă de imigranți în Germania

Adolescenta avea origini evreiești și locuia în orașul Mainz împreună cu familia, după ce a emigrat din Republica Moldova. Eleva învăța la școala din localitate transmite Știri.md cu referire la bloknot-moldova.md.

Fata a dispărut pe 22 mai, iar la căutări au participat mai mulți oameni care îi cunoșteau familia. Corpul neînsuflețit al elevei a fost găsit în apropierea orașului Wiesbaden.

Potrivit polițiștilor, tânăra a fost violată înainte de a fi strangulată. Doi suspecți au fost dați în căutare de oamenii legii. Primul suspect este un cetățean al Turciei în vârstă de 35 de ani. 

Al doilea suspect este Ali Bașars, un imigrant din Irak care locuia în apropiere. Totuși, bănuitul a reușit să plece din Germania cu părinții și cei 5 frați și surori prezentânt documente pe numele altor persoane.  

Ali i-a povestit unui cunoscut în vârstă de 13 ani despre fapta comisă, iar băiatul le-a povestit polițiștilor despre crimă.

Potrivit presei, Ali a mai avut de furcă cu legea, figurând ca suspect în dosare penale pentru bătaie, atac asupra unei polițiste și reglare de conturi.

Totodată, era bănuit de un alt viol comis asupra unei imigrante în vârstă de 11 ani, care locuia într-un azil pentru refugiați.

Crima monstruoasă a ajuns pe primele pagini ale publicațiilor din Germania.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării