main logo
3386

Adolescent din Ștefan Vodă dispărut de 2 săptămâni, de negăsit

Un băiat de 17 ani din Ștefan Vodă este căutat cu disperare de către familie și cei apropiați. Adolescentul a plecat în data de 27 noiembrie la școală și nu s-a mai întors.

Adolescent din Ștefan Vodă dispărut de 2 săptămâni, de negăsit

Mama băiatului, în vârstă de 44 de ani, s-a adresat la Poliție în data de 1 decembrie, comunicând despre dispariția fiului ei care nu s-a întors la domiciliu şi nu se cunoaște locul aflării acestuia, transmite Știri.md.

Tânărul este din orașul Ştefan Vodă, tot acolo își face studiile şi până la moment nu s-a întors acasă.

SEMNALMENTE: 180 – 185 cm înălțime, păr întunecat, ochi cafenii, corpolență medie. Îmbrăcat în scurtă de piele de culoare neagră, blugi albaștri, încălțat în adidași de culoarea albastră închisă.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Silvia Vetcu a declarat că oamenii legii au stabilit versiunea de bază, care este plecarea minorului la verişoarele sale în orașul Chişinău.

La moment se stabileşte locul de trai al rudelor pentru verificarea acestei versiuni. De asemenea, se verifică traversarea frontierei Ucraina la o sora de-a mamei lui.

În cadrul documentării, s-a aflat că băiatul a avut o conversație cu un coleg pe rețeaua socială VKontakte, la data de 7 decembrie 2018.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării