main logo
2603

Adevărul despre microbuzul cu pasageri speriați blocat de taximetriști

Incident revoltător în raionul Cimişlia. Mai multe maşini de taxi au blocat intenţionat drumul pe care circula un microbuz de pe ruta Chişinău-Mihailovca.

Adevărul despre microbuzul cu pasageri speriați blocat de taximetriștiFoto: știri.md

Într-un video publicat pe o rețea de socializare se vede cum oamenii speriați sună la poliție după ajutor, transmite Știri.md.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetcu, a menționat că la ora 11:50 poliția din Ialoveni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112.

"Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că aproximativ la ora 11:00 în sectorul Centru al municipiului Chișinău, între șoferul microbuzului de pe ruta Chișinău-Mihailovca și taximetrist a avut loc un conflict cu aplicarea violenței din partea șoferului microbuzului asupra taximetristului.

Ulterior, taximetristul, împreună cu alți doi colegi, aflându-se la volanul automobilelor de serviciu, au pornit în urma microbuzului și ajungând în apropierea localității Răzeni, au blocat traseul pe care se deplasa microbuzul. 

Acest caz a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Ialoveni și persoanele vinovate urmează a fi sancționate contravențional cu amendă de până la 4.000 lei și până la 6 puncte de penalizare", a declarat Silvia Vetcu.

Oamenii legii cercetează toate circumstanțele producerii incidentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării