2198
3
Adevărul despre microbuzul cu pasageri speriați blocat de taximetriști
2198
3

Incident revoltător în raionul Cimişlia. Mai multe maşini de taxi au blocat intenţionat drumul pe care circula un microbuz de pe ruta Chişinău-Mihailovca.

Foto: știri.md

Într-un video publicat pe o rețea de socializare se vede cum oamenii speriați sună la poliție după ajutor, transmite Știri.md.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetcu, a menționat că la ora 11:50 poliția din Ialoveni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112.

"Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că aproximativ la ora 11:00 în sectorul Centru al municipiului Chișinău, între șoferul microbuzului de pe ruta Chișinău-Mihailovca și taximetrist a avut loc un conflict cu aplicarea violenței din partea șoferului microbuzului asupra taximetristului.

Ulterior, taximetristul, împreună cu alți doi colegi, aflându-se la volanul automobilelor de serviciu, au pornit în urma microbuzului și ajungând în apropierea localității Răzeni, au blocat traseul pe care se deplasa microbuzul. 

Acest caz a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Ialoveni și persoanele vinovate urmează a fi sancționate contravențional cu amendă de până la 4.000 lei și până la 6 puncte de penalizare", a declarat Silvia Vetcu.

Oamenii legii cercetează toate circumstanțele producerii incidentului.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter