main logo
1386

Acuzația primarului pentru 3 tineri care repară drumul din banii lor

Trei tineri din Cojușna s-au apucat să repare un drum principal din localitate. Pentru lucrări și-au adus instrumentele de acasă, dar și banii adunați în străinătate.

Acuzația primarului pentru 3 tineri care repară drumul din banii lor

În timp ce băieții acuză autoritățile locale că nu fac nimic, primarul susține că, de fapt, cineva ar vrea să-i denigreze imaginea înainte de alegerile locale, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Fără investitori și șef de șantier, dar cu puterile și banii proprii, așa și-a început muncă Alexandru, Pavel și Nicolae.

Au adunat instrumentele din gospodărie, le-au încărcat într-un microbuz și s-au apucat de reparații.

După ce au lucrat mai mulți ani peste hotare și acum s-au întors acasă, tinerii spun că au obosit de promisiunile autorităților și s-au gândit să facă singuri ceva în localitatea lor.

Băieții au învățat totul din mers. Au căutat răspunsuri la întrebările care apăreau pe parcurs … pe internet.

Mai în glumă, mai în serios, Nicolae spune că sunt mai multe motive, care l-au făcut să facă echipă cu prietenii săi.

Nicolae: “Eu toată ziua merg pe acest drum găurit de an de zile, avem de gând să-mi fac dinții dar am hotărât mai întâi să facem drumul dintâi.”

Pe lângă asta, au reparat și o stație de așteptare din preajma școlii.

Pavel: “Ne-a costat 1.000 de lei pentru această țiglă în rest am adus fierul care stătea acasă fără folos și iată am construit această stație.”

La polul opus, primarul din localitate susține că tinerii nu vor decât să-i denigreze imaginea înainte de alegerile locale din toamnă.

Totodată, primarul asigura că are un proiect, pentru a repara o parte din drumul central și că, în curând, vor începe lucrările.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării