220
0
Activistul Pavel Grigorciuc rămâne în arest la domiciliu
220
0

Activistul Pavel Grigorciuc, acuzat că i-a dat o palmă peste față democratului Sergiu Sîrbu, rămâne în arest la domiciliu, a decis Judecătoria din sectorul Buiucani.

Tot astăzi, procurorii au adus în instanță trei martori care să confirme infracțiunea, dar aceștia au spus că nu au văzut momentul în care Sârbu a fost lovit, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

După ce audierile s-au încheiat, martorii au plecat fără să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Alexandru Bodnariuc, avocat: “Au văzut doar discuția dintre Sergiu Sîrbu, Cebotari și Pavel Grigorciuc. Această discuție în viziunea martorilor nu poate fi numită ca un conflict.”

Procurorii susțin că orice persoană care a fost prezentă la incident poate fi martor, chiar dacă nu a văzut momentul în care Sîrbu a primit o palmă de la Grigorciuc.

Sergiu Zama, procuror: “Consider că declarațiile sunt probă pentru acuzare. Noi mai avem martori, fiecare comunică câte ceva.”

Grigorciuc spune că menținerea lui în arest la domiciliu este o dovadă că justiția din țară noastră ar fi controlată încă de Plahotniuc.

Pavel Grigorciuc, activist: ”Noi ar trebui nu doar să-l eliminăm pe Plahotniuc, dar noi trebuie să înlocuim toți judecătorii și toți procurorii din țară.”

Purtătorul de cuvânt al democraților nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzațiile. Pavel Grigorciuc a fost reținut încă la sfârșitul lunii martie. El este acuzat că l-a lovit peste față pe Sergiu Sîrbu, după prima ședința a Parlamentului. 

Grigorciuc spune că democratul l-a insultat. Acum acesta este acuzat de huliganism și riscă până la 5 ani de închisoare.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter