main logo
323

Acțiune de salubrizare a parcurilor și a curților de bloc, organizată în Capitală

Locuitorii Capitalei sunt așteptați sâmbătă, 20 aprilie, la o acțiune de salubrizare a tuturor parcurilor și a curților de bloc din Chișinău.

Acțiune de salubrizare a parcurilor și a curților de bloc în CapitalăAcțiune de salubrizare a parcurilor și a curților de bloc în Capitală

Anunțul a fost făcut astăzi la ședința săptămânală a serviciilor Primăriei, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Ion Burdiumov, a declarat că autoritățile vor oferi participanților mănuși și saci pentru colectarea gunoiului, dar și transport pentru evacuarea acestuia.

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a îndemnat locuitorii Chișinăului să participe activ la curățenia în curțile de bloc și parcuri. 

„Vă rog, ieșiți și aveți grijă de curțile de bloc. Noi, așa cum am promis, vom avea grijă de curțile de bloc să facem defrișări, iluminat, teren de joacă și locuri de parcare. Ajutați-ne ca împreună să avem grijă de oraș”, a spus Codreanu.

Acțiunea de salubrizare a parcurilor din Capitală a fost programată inițial pentru sâmbăta trecută, 13 aprilie, însă a fost amânată din cauza ploii.

Campania de salubrizare de primăvară se va desfășura în capitală până la 26 aprilie. 

În cadrul acesteia, administrația publică locală organizează un șir de activități la care sunt îndemnați să participe și locuitorii Capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării