main logo
1408

Acțiune de ecologizare cu implicarea moldovenilor, organizată în România

Într-o demonstrație a solidarității și a angajamentului comun față de mediu, Asociația „Sprijin Pentru Comunitatea Ucraineană” din municipiul Galați, România și Asociația Obștească „Luceafarul Răutului” din comuna Gura Camencii, raionul Florești, Republica Moldova se vor uni pentru a participa la o amplă activitate de ecologizare.

Acțiune de ecologizare cu implicarea moldovenilor, organizată în RomâniaImagine simbol

Evenimentul va avea loc pe Faleza Inferioară a Dunării, sâmbătă, 27 aprilie 2024, ora 09:00, municipiul Galați, România, unde voluntari din Ucraina, Moldova și România vor lucra împreună pentru a curăța și îngriji mediul înconjurător, transmite Știri.md.

Potrivit asociației „Sprijin Pentru Comunitatea Ucraineană” inițiativă de ecologizare nu este doar o simplă acțiune, ci și o expresie a recunoștinței noastre către pământul român și către neamul românesc pentru primirea și susținerea caldă.

„Prin acest eveniment, dorim să transmitem un mesaj puternic despre unitatea noastră și despre angajamentul nostru comun față de protejarea și conservarea naturii. Participanții la această activitate vor fi implicați în colectarea deșeurilor, curățarea zonelor afectate și promovarea conștientizării în rândul comunității despre importanța protejării mediului înconjurător”, declară asociației „Sprijin Pentru Comunitatea Ucraineană”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării