main logo
6055

Accidentul mortal de la Boldurești: Ce spune unicul martor al tragediei

Boris, băiatul care se afla alături de Mihai, minorul de 14 ani lovit mortal la Boldurești de primarul localității, a dezvăluit mai multe detalii despre tragicul accident.

Accidentul mortal de la Boldurești: Ce spune unicul martor al tragedieiFoto: Captură de ecran

În cadrul proiectului „Femeile nu tac” cu Adrian Prodan, Boris a menționat că au mers împreună la alergat în acea seară. Cu ei mai era un alt băiat, transmite Știri.md.

În timp ce mergeau pe marginea drumului, băiatul a observat cum mașina vine spre ei. 

„Eu am văzut-o. Nu țin minte dacă Mihai s-a întors spre mașină să o vadă. El venea din spate și l-a lovit pe Mihai, l-a aruncat destul de departe de noi. Am văzut că mașina era Dacia Duster, model mai nou. Am văzut că a ținut puțină frână, după care a plecat. Eu i-am dat din mână, el nu s-a oprit. Am încercat să sun la ambulanță, dar nu s-a primit (...)”, a precizat adolescentul. 

Băiatul spune că a încercat să-l tragă pe Mihai atunci când a observat mașina, însă nu a reușit. 

„Nu răsufla, nu se mișca, dar avea bătăi de inimă. Eu am sunat-o pe mama lui, dar ea era la baie”, povestește Boris.

El a mai dezvăluit că ambulanța a venit foarte greu, în aproximativ o oră și jumătate.

„Băiatul care era cu noi nu a rămas cu mine, s-a speriat și a fugit spre sat. Striga în gura mare că se teme”, mărturisește Boris.

Știri.md amintește că mama băiatului în vârstă de 14 ani din Boldurești, raionul Nisporeni, care a fost lovit mortal cu mașina de primarul aceleiași localități, a vorbit despre această tragedie. Femeia susține că nici până în ziua de astăzi nu cunoaște detaliile producerii accidentului, deoarece oamenii legii refuză să i le ofere.

Reamintim că un copil de 14 ani a murit după ce un șofer l-a lovit cu automobilul într-o localitate din raionul Nisporeni.

Mama minorului de 14 ani, care a fost lovit mortal pe 19 februarie, la Nisporeni, a venit cu un mesaj adresat șoferului care i-a luat viața băiatului și a fugit de la fața locului.

La două zile de la producerea accidentului, șoferul vinovat a fost reținut de oamenii legii. Acesta s-a dovedit a fi primarul localității Boldurești.

De asemenea, Poliția a anunțat că a identificat și cel de-al doilea suspect, complice al șoferului care a provocat tragedia.

Vizionați întreaga emisiune mai jos: 

Video: Youtube/Prodan Adrian

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării