main logo
2518

Accidentul de la Strășeni: În ce stare se află mama minorului decedat

Șase persoane, care au avut de suferit în urma accidentului care s-a produs, noaptea trecută, pe traseul R1, la intrare în orașul Strășeni, au ajuns la spitalul local pentru îngrijiri medicale, iar o femeie a fost transportată în stare extrem de gravă la Institutul de Medicină Urgentă (IMU) din Chișinău.

Accidentul de la Strășeni: În ce stare se află mama minorului decedatFoto: Replica Media

Potrivit serviciului de presă al IMU, femeia de 44 de ani, care este și mama băiatului de 12 ani decedat, este în continuare în stare gravă, chiar dacă medicii au reușit să o stabilizeze, transmite Știri.md cu referire la replicamedia.md.

Ofițerul de presă a Inspectoratului de Poliție Strășeni, Mariana Didenco, a precizat pentru Replica Media că în automobilul „Kia Sportage” se afla șoferul în vârstă de 35 ani și pasagerii - o femeie de 21 ani și trei minori de 16 ani, 2 ani și, respectiv, 1 an.

În cealaltă mașină se deplasau șoferița de 44 de ani, soțul acesteia, la fel în vârstă de 44 de ani, și copilul lor de 12 ani care, din nefericire, a decedat pe loc în urma impactului violent.

Toate cele cinci persoane din automobilul KIA, dar și bărbatul de 44 de ani din Opel au fost preluate de echipaje medicale și internate la spitalul raional Strășeni pentru îngrijiri medicale.

Mama minorului decedat, care se afla la volanul automobilului Opel, a fost transportată în stare de inconștiență la Institutul de Medicină Urgentă (IMU) din Chișinău.

Femeia este în continuare în stare gravă, chiar dacă medicii au reușit să o stabilizeze, a declarat pentru Replica Media purtătoarea de cuvânt a IMU, Dorina Arsene.

„Pacienta a suferit traumatism asociat grav. Fractura de coaste, fractura coloanei vertebrale cu afectarea măduvei spinării, fractura de femur sting. A fost operata la femur. Este internată în secția terapie intensivă, conștientă. Este în stare gravă, dar stabilă”, a spus Arsene.

Amintim că, duminică, 7 noiembrie, două automobile s-au tamponat frontal la ieșirea din orașul Strășeni, în direcția Chișinăului. În urma impactului, un minor a decedat pe loc, iar mama acestuia a fost preluată de o ambulanță și transportată în stare gravă la spital.

Potrivit Deschide.md, cauza preliminară a accidentului este viteza excesivă - șoferul automobilului KIA a pierdut controlul asupra volanului, mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal în automobilul de marca Opel care venea din sens opus. În urma impactului, acul vitezometrului de pe panoul de bord al automobilului KIA s-a oprit la 120 km/h.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării