main logo
17070

Accidentul de la Florești: În mașină se aflau doi polițiști beți

Noi detalii despre accidentul de la Florești cu implicarea angajatului MAI în stare de ebrietate.

Accidentul de la Florești: În mașină se aflau doi polițiști beți

Alături de polițistul de 34 de ani, care a provocat accidentul, se mai afla un angajat al poliției, la fel în stare de ebrietate. Pe caz a fost pornită o anchetă de serviciu, transmite Știri.md cu referire la Tvn.md.

„Chiar dacă unul nu era pe uniformă, nu era în serviciu, nu era la volan, oricum este suspendat și oricum va fi sancționat pentru faptul că el nu a comunicat și nu a informat despre o intenție al celuilalt coleg de a se urca beat la volan. Chiar dacă el în declarație spune că telefonul era descărcat, că nu am putut, că nu am avut posibilitate, că nu m-am dat seama că și eu eram beat și nu mi-am dat seama că și el era beat. Conștientizăm că acestea sunt scuze. Persoanele sunt suspendate din funcție și acum merge ancheta de serviciu” le-a spus jurnaliștilor șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu.

Viorel Cernăuțeanu a dat asigurări că după anchetă, persoanele vor fi concediate. Totodată, acesta a menționat că orice angajat al poliției, dacă va fi găsit beat la volan, indiferent de circumstanțe, în afara orelor de lucru sau în timpul serviciului, nu vai mai activa în instituție.

Știri.md reamintește că accidentul s-a produs pe 1 septembrie, în jurul orei 22:00, în orașul Florești

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării