main logo
23708

Accidentul cumplit din Rusia, filmat: 7 moldoveni au murit

În dimineața zilei de 4 august, ora 07.40 a avut loc un accident de circulație în apropiere de regiunea Kaluga, Rusia pe traseul M3 spre Ucraina.

Accidentul cumplit din Rusia, filmat: 7 moldoveni au murit

"Din cele șapte persoane spitalizate, unul este în stare extrem de gravă, altul este în stare gravă. Restul au o stare medie, fiind înafara oricărui pericol. Toate victimele din Republica Moldova veneau de la Moscova spre R. Moldova ", a declarat Alexei Fenev, asistent al ministrului Sănătății din regiunea Kaluga, transmite Ştiri.md.

În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Sprinter cu numere de înmatriculare a Republicii Moldova.  

Alţi câţiva moldoveni au fost internaţi în spital.

Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova la Moscova colaborează cu serviciile specializate ruse pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului, identificării victimelor şi acordării suportului necesar familiilor celor decedați şi răniți.

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.

La data de 5 august, singura femeie care a fost internată în spital, alături de alți șapte moldoveni, s-a stins din viață. Astfel, bilanţul moldovenilor ce au murit în accident fiind 7 la număr. Primii 6 cetățeni ai Republicii Moldova au decedat pe loc când s-a produs accidentul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării