main logo
483

Accidente fatale, prevenite de polițiștii aflați pe traseele din țară

Nu de puține ori s-a menționat unde poate ajunge un șofer băut sau până unde îl puteți însoți dacă sunteți pasagerul lui.

Accidente fatale, prevenite de polițiștii aflați pe traseele din țară

Statistica arată că unii sunt depistați de ofițerii de patrulare și înlăturați de la volanul mașinii, astfel evitând producerea unei tragedii; alții însă ajung în statistica celor traumați sau decedați în urma accidentelor rutiere.

Astfel, în dimineața zilei de ieri, un șofer de 31 de ani, după ce a consumat alcool, a urcat la volanul mașinii și a provocat un accident cu implicarea a trei automobile. 

În consecință, 3 persoane s-au ales cu diferite traumatisme. Supus testului alcoolscopic, acesta avea 0,59 mg/l în aerul expirat. 

Într-un alt caz, inspectorii de patrulare au reușit să prevină producerea unei tragedii, înlăturând de la ghidonul unei motociclete un tânăr de 20 de ani. 

Acesta se deplasa pe străzile orașului Ceadîr – Lunga, având o alcoolemie de 0,39 mg/l în aerul expirat. 

Inspectoratul Național de Patrulare optează pentru ZERO grade la volan și reamintește conducătorilor auto șă își asume fiecare acțiune. 

Totodată, extrem de important este și implicarea prietenilor, familiei la descurajarea intenției de a urca la volan după ce au consumat alcool.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării