main logo
3793

Accident tragic la Taraclia. Ex-pompier: Nu accelerați spre moarte

Noi detalii apar după accidentul tragic de la Taraclia. Informațiile sunt prezentate chiar de fostul pompier Dumitru Polșcin, care a venit și cu un avertisment pentru șoferii vitezomani.

Salvatorul și-a lăudat foștii colegi de muncă din Taraclia pentru intervenție, dar a menționat că era prea târziu pentru șoferul din Opel, care deja era în stop-cardiac când a fost scos din fiarele contorsionate.

Din fericire, șoferul din cealaltă mașină implicată în accident și pasagerul său au scăpat cu viață.

Dumitru Polșcin revenea de la finalul cursei Rubicon în momentul când a oprit pentru a acorda ajutor victimei și a descris detaliat scena de la fața locului. 

Mai mult, fostul pompier a publicat și imagini cu un puternic impact emoțional.

„Nu mai știu ce trebuie de filmat și de povestit oamenilor ca ei să înceteze să-și riște propria viață și a altora pe șoselele din țară. Ok, v-ați săturat de viață, dar ceilalți din jur ce au cu asta? Nu mai apăsați pedala de accelerație până la moarte", a scris Polșcin pe Facebook.

Totodată, fostul salvator a venit cu rugămintea ca martorii să ajute victimele unui accident rutier până la venirea medicilor cu ambulanța. 

Anterior, Dumitru Polșcin a filmat în cadrul proiectului Planul B un clip explicativ cum să fie acordat corect primul ajutor medical în caz de accident.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării