main logo
13686

Accident soldat cu un deces la Briceni: Șoferul a refuzat testarea alcoolscopică

Un grav accident rutier, care a luat viața unui bărbat, s-a produs în noaptea de 14 spre 15 august, pe traseul M-5, în apropiere de satul Caracușenii Noi, raionul Briceni.

Accident soldat cu un deces la Briceni: Șoferul a refuzat testareaFoto: Imagine simbol

Potrivit Poliției, la fața locului s-a stabilit că la volanul automobilului Hyundai se afla un bărbat de 51 de ani, locuitor al Capitalei, transmite Știri.md.

Din motive încă necunoscute, bărbat a pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit într-o remorcă cuplată la un autotractor de marca Renault, parcată pe acostament.

În momentul accidentului, în Hyundai se aflau doi pasageri de 22 și 35 de ani, locuitori ai satelor Grimăncăuți și Caracușenii Vechi. În urma impactului, bărbatul de 35 de ani a decedat la fața locului din cauza traumelor primite.

Oamenii legii mai spun că șoferul a refuzat să fie testat alcoolscopic și să ofere probe biologice pentru determinarea concentrației de alcool, ceea ce a condus la deschiderea unui dosar penal. 

De asemenea, a fost pornită o cauză penală pentru a stabilit circumstanțele accidentului, iar conducătorul auto a fost reținut pentru 72 de ore.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării