13666
5
Accident mortal la Ungheni: Tânărul ar fi mers cu 150 km/h
13666
5

Întregul municipiu Ungheni a fost cutremurat în urma tragicului accident rutier în care a decedat un tânăr de 22 de ani, locuitor al orașului.

Potrivit mai multor informații remise la adresa News.Ungheni.org de către unii martori oculari, tânărul, la volanului unui BMW, se deplasa cu viteză excesivă pe strada Romană, din direcția stadionului municipal, transmite Știri.md cu referire la news.ungheni.org.

Pentru a reuși la cele 6 secunde până a se aprindă culoarea roșie a semaforului de la intersecția străzii Romană cu Decebal, băiatul a accelerat până la cca 150 km/h. 

Reușind să treacă de intersecție cu Decebal, a frânat brusc pentru a nu se ciocni cu o altă mașină care staționa la semaforul de la intersecție cu strada Vasile Alecsandri.

În timpul frânării, a virat brusc în dreapta și … a pierdut controlul volanul. Din motiv că avea viteză mare și pierderea controlului autoturismului, s-a ciocnit violent cu un pilon de electricitate.

Urmare a ciocnirii, autoturismul s-a deformat, înconjurând practic pilonul de electricitate.

Din păcate, tânărul nu a supraviețuit tragicului accident.

Totodată, internauții mai comunică că ar fi vorba despre Iulian B., care la 5 iulie curent și-a sărbătorit cei 22 de ani.

Amintim că un autoturism de model BMW s-a ciocnit violent cu un pilon de electricitate pe strada Romană din sectorul Centrul al municipiului Ungheni.

Urmare a tragicului accident rutier, produs în jurul orelor 20:45, a fost necesară intervenția efectivul gărzii Unității salvatori și pompieri Ungheni care au efectuat lucrări de descarcerare a cadavrului conducătorului auto din automobil.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter