main logo
1274

Accident la Hâncești: Un tânăr a nimerit într-un șanț cu BMW-ul

Un tânăr de 27 de ani a nimerit într-un șanț cu BMW-ul pe care îl conducea! S-a întâmplat la intrarea în localitatea Fundul Galbenei, raionul Hâncești, în jurul orei 16:00.

Accident la Hâncești: Un tânăr a nimerit într-un șanț cu BMW-ulFoto: captură video

Imediat, bărbatul a solicitat intervenția Serviciului 112, iar la scurt timp, la fața locului a venit un echipaj al Poliției. Cum i s-a întâmplat nenorocirea, ne-a povestit chiar șoferul automobilului avariat, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Speriat de cele întâmplate, bărbatul spune că a apelat imediat la Serviciul 112. Acesta susține că nu avea viteză mare, în timp ce se deplasa spre domiciliul său din Movileni, Hâncești.

Potrivit martorilor care s-au oprit să-i ofere tânărului ajutor, astfel de cazuri au loc frecvent și se întâmplă din cauza vitezei.

Și oamenii legii spun că, cel mai des, astfel de solicitări au loc din cauza condițiilor meteo nefavorabile, dar și a vitezei.

Precizăm că un caz similar, însă cu final tragic, a avut loc noaptea trecută pe o stradă din Căușeni. Un șofer în vârstă de 31 de ani care conducea un automobil de model BMW, a ajuns cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului.

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 1 noaptea, după ce șoferul care se afla singur în autovehicul nu ar fi respectat distanța față de vehiculul din față. Astfel, acesta a derapat de pe șosea în canalul de scurgere a apelor, iar la scurt timp, în urma traumelor primite, a decedat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării