main logo
2694

Accident în Capitală: O autospecială a ajuns într-un stâlp

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, 9 septembrie, pe o stradă din municipiul Chișinău. O autospecială a ajuns într-un stâlp. Cu clarificări în acest sens au venit ulterior și reprezentanții Î.M. Regia „Autosalubritate”.

Accident în Capitală: O autospecială a ajuns într-un stâlpFoto: Facebook

Potrivit șefei Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, la 9 septembrie, în jurul orei 08:41, oamenii legii au fost sesizați precum că pe strada Petru Ungureanu s-a produs un accident rutier, transmite Știri.md

În accident au fost implicate o autospecială și un automobil de model Volkswagen. 

În urma impactului, camionul a derapat de pe traseu. Preliminar, nicio persoană nu a avut de suferit. 

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Conform martorilor oculari, șoferul autospecialei s-a simțit rău. „Cel puțin așa spun cei care erau acolo la moment. Șoferul tremura tot”, menționează un internaut.

Totodată, Î.M. Regia „Autosalubritate” a venit cu detalii referitoare la incidentul în care a fost implicată o autospecială din parcul întreprinderii municipale. Potrivit întreprinderii, accidentul s-a produs în urma unui episod medical suferit de către șofer, care a pierdut controlul asupra camionului. Rămas fără control, vehiculul s-a deplasat cu spatele, lovind un automobil care circula în urma sa, după care a ieșit de pe carosabil, s-a izbit de un gard și a doborât un pilon de telecomunicații.

De menționat că, autospeciala a fost achiziționată în anul 2018 și nu are nicio legătură cu autospecialele noi din parcul auto al întreprinderii.

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. Colegul nostru a fost preluat de urgență de o ambulanță, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. După investigațiile medicale necesare, acesta se află acum în afara oricărui pericol. Aducem mulțumiri echipei medicale pentru reacția promptă și intervenția profesionistă”, scriu reprezentanții întreprinderii. 

De asemenea, se menționează că șoferul autospecialei activează de câteva luni în cadrul Regiei „Autosalubritate”, având o experiență de patru ani în calitate de șofer de ambulanță. Mai mult, înainte de a ieși la traseu, șoferul a trecut controlul medical de rutină și a fost verificat cu alcooltestul, nefiind identificate probleme de sănătate sau alte suspiciuni.

„Î.M. Regia „Autosalubritate” colaborează cu autoritățile competente pentru clarificarea completă a circumstanțelor accidentului”, mai subliniază întreprinderea. 

Foto: Î.M. Regia „Autosalubritate”

Foto: Город без Маршруток. GBM Online

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării