main logo
3736

Accident grav la Ungheni: Șoferul unui Mercedes, transportat la spital

Un accident grav s-a produs pe data de 1 aprilie curent la Ungheni. Două automobile au fost grav avariate, iar un conducător auto a fost transportat la spital.

Accident grav la Ungheni: Șoferul unui Mercedes, transportat la spitalFoto: Știri.md

Potrivit ofițerului superior de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, polițiștii din Ungheni au fost sesizați în seara zilei de 1 aprilie, precum că pe o stradă din localitate s-a produs un accident rutier, transmite Știri.md.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Ungheni, un automobil de model Mercedes E220, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, efectuând o manevră de depășire, a lovit lateral stânga - față un autoturism de model Nissan Qashqai.

În urma loviturii, automobilul Mercedes a derapat de pe partea carosabilă fiind proiectat într-o bordură și pilon de iluminat. Drept urmare, șoferul Mercedesului a fost transportat la Spitalul Raional Ungheni pentru îngrijiri medicale necesare. Celălalt șofer nu a avut de suferit.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool în aerul expirat. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării