main logo
2138

Accident grav la Strășeni: O familie întreagă, transportată la spital

Patru persoane, printre care doi minori, au ajuns la spitalul raional din Strășeni în urma unui accident rutier.

Accident grav la Strășeni: O familie întreagă, transportată la spital

Totul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:40, în apropiere de satul Roșcani, Strășeni, transmite Știri.md.

Impactul s-a produs în timp ce un șofer în vârstă de 43 de ani, fiind la volanul unui automobil de model Toyota Avensis, a oprit într-o intersecție pentru a vira la stânga. 

Iar un alt conducător auto în vârstă de 29 de ani, care conducea cu viteză excesivă un automobil de model Opel Astra, nu a ținut cont de faptul că asfaltul era umed și neavând o distanță suficientă față de automobilul precedent, l-a tamponat în spate.

În urma accidentului, șoferul și 3 pasageri, o femeie în vârstă de 29 de ani și doi copii minori, din automobilul Opel Astra au fost transportați la spitalul raional Strășeni. 

Aceștia fiind o familie, mama, tatăl și fetița de un an s-au ales cu comoție cerebrală, iar băiețelul de 10 ani cu fractură la piciorul drept.

De menționat este faptul că în timpul impactului, în urma examinării automobilului s-a constatat că ambii copii se aflau pe banchetă, unde lipsea scaunul auto special de transportare a copiilor și nici unul nu a aveau centura cuplată.

În primele 4 luni ale anului curent pe drumurile din țară au avut loc 131 accidente rutiere cu implicarea copiilor, în urma cărora 4 copii au decedat, iar alții 116 au avut de suferit diferite traumatisme.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării